Erotikus tartalom 18 éven felülieknek

Igazold életkorod, elmúltál 18 éves?


Támogasd a 2022 Budapest Pride-ot

2022.01.30

Támogasd havi rendszeres adományaiddal a Budapest Pride munkáját! A felajánlásokat a nyári Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás fejlesztésére, és további év közbeni programok lebonyolítására fordítjuk. A rendszeres támogatások segítenek minket a hosszú távú tervezésben, és szervezeti működésünkben. A legkisebb felajánlás is számít!

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki a havi támogatásod összegét:

Havi 2000 FtHavi 3000 FtHavi 5000 Ft

LEGYÉL TE IS A BUDAPEST PRIDE BARÁTI KÖRÉNEK TAGJA!

Mi az a Budapest Pride baráti kör?

A baráti kör a Budapest Pride rendszeres adományozóiból áll, akik segítenek fenntarthatóbbá tenni működésünket.

Mit kínálunk a baráti kör tagjainak?

A baráti kör tagjaként ingyenes belépést biztosítunk neked a Budapest Pride Fesztivál nyitóbulijára, valamint az év legnagyobb és legbefogadóbb LMBTQ bulijára, a Budapest Pride Fesztivált záró Rainbow Party-ra. Emellett évente kétszer adományozói hírlevelet küldünk neked, melyben beszámolunk az előző fél éves tevékenységünkről, melyet többek között a te hozzájárulásoddal valósítottunk meg.

Hogyan lehetsz a baráti kör tagja?

A tagság feltétele, hogy legalább havi 2000 Ft összegű rendszeres adománnyal támogass minket. A baráti kör tagjává a hatodik havi utalásod megérkezése után válhatsz.

Ha rendelkeztél havi rendszeres utalásról, küldj egy emailt az adomany@budapestpride.hu címre a neveddel és a rendszeres utalásod adataival és módjával (pl. banki átutalás, PayPal), hogy utalásodat be tudjuk azonosítani. A baráti kör tagságodat ezután tudjuk elindítani, hogy élvezhesd az ezzel járó előnyöket.

Tehát ahhoz, hogy adott évben megkaphasd ajándék belépőidet a Budapest Pride Fesztivál nyitó- és záróbulijára, legalább előző év decemberében indítsd el havi rendszeres utalásodat, és erről e-mailben is tájékoztass minket.

Hogyan juttathatod el rendszeres adományodat?

Havi rendszeres támogatást küldhetsz nekünk saját számlavezető bankodban beállított állandó átutalási megbízással vagy PayPal fiókodban kezdeményezett rendszeres kifizetéssel.Kategóriák