Erotikus tartalom 18 éven felülieknek

Igazold életkorod, elmúltál 18 éves?


Biztonságos helyek

2022.01.30

Idén is szeretnénk segíteni azokat LMBTQ embereket, akik olyan helyeket keresnek, ahol biztonságban érezhetik magukat, és nem kell negatív reakcióktól félniük, ha megcsókolják az azonos nemű párjukat vagy amiket nemi identitásuknak megfelelően, önazonosan is önfeledten meglátogathatnak. Az elmúlt két évben bevezetett transz- és homofób törvények és törvénymódosítások miatt különösen fontosnak érezzük, hogy Biztonságos Terek hálózatunkat bővítsük.

Van egy kedvenc helyed a városban, ahol tudod, hogy LMBTQ emberként sem kell félned a negatív reakcióktól? Netán törzsvendég vagy valahol, ahol biztonságban tudod érezni magad? Esetleg pont te magad vagy tulajdonos, alkalmazott, aki egy nyitott, elfogadó, LMBTQ barát helyet üzemeltetsz?

Idén is keressük azokat a helyeket, akik egyetértenek velünk abban, hogy egy nyitott, elfogadó, szolidáris, egymás véleményét és különbségeit tiszteletben tartó, igazságos, demokratikus alapokra és közösségi összefogásra épülő társadalomban szeretnénk élni. Ha egyetértesz velünk abban, hogy senkit sem szabad, hogy hátrányos megkülönböztetés érjen szexuális irányultsága, nemi identitása, neme, bőrszíne, vallása, etnikai hovatartozása, vagyoni helyzete, vagy bármely más egyéb tulajdonsága miatt, téged keresünk!

A programhoz csatlakozási kérelmeket nem csak budapesti helyektől, hanem egész országszerte várjuk.

Hogyan tudok csatlakozni tulajdonosként, üzemeltetőként vagy fenntartóként? Mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd az alábbi gomb mögötti űrlapot, és mi átolvasás után közzétesszük honlapunkon.

Mit tehetek, ha (törzs)vendég vagyok és ajánlanám a kedvenc helyem? Írd meg nekünk a nevét és címét, de mindenek előtt, kérjük, ellenőrizd, hogy a hely nem-e csatlakozott már korábban a programhoz: https://budapestpride.hu/biztonsagos-terek

Akár hívd fel az ottani alkalmazottak figyelmét is, írj nekik és küldd el nekik ennek a felhívásnak a linkjét. Kérjük azonban, hogy magánszemélyként az űrlapon keresztül ne küldjetek be helyeket.

Miért éri meg csatlakozni a programhoz? A Budapest Pride Fesztivál előtti és alatti kiemelt időszakban a budapestpride.hu és a budapestpride.com honlapjaink Biztonságos terek / Safe places menüpontja kiemelten vonzza az oldalra látogatókat: ők olyan többek között vidékről és külföldről érkező LMBTQ emberek, akik a Budapest Pride Fesztivál idejére jönnek a fővárosba, és LMBTQ-barát helyekről szeretnének tájékozódni.

A Biztonságos Terek programunkban résztvevő helyek száma évről évre növekszik, bízunk benne, hogy egyre több helyszínt köszönthetünk majd programunkban.

Ha egyéb módon támogatnál minket, számítunk rád a Budapest Pride szűkebb közösségében, az önkénteseink és / vagy adományozóink között! Kattints az alábbi gombok valamelyikére további információkért!

https://budapestpride.hu/hirek/biztonsagos-terek-jelentkezeset-varjuk-orszagszerte
Kategóriák